Ryhmämenut

Ryhmämenut »

Häämenu 2018 »

Häämenu 2019 »

Ryhmälle tulee valita yksi yhtenäinen menu.
Ryhmän minimikoko on 12 henkilöä ellei toisin mainita.
Henkilömäärä viim. 9 pv ennen tilaisuutta, pienet muutokset (+/- 10 %) viim. 3 vrk ennen.
Allergiat ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Varaa ryhmämenut ennakkoon myyntipalvelumme kautta: sales@hotelkatajanokka.fi tai  09-686 45 132

L =laktoositon | VL =vähälaktoosinen | G =gluteeniton | (G) =voidaan valmistaa gluteenittomana


 

RYHMÄMENUT

 

RUNDI

KURPITSA L, G
Paahdettua kurpitsakeittoa & norjalaista Mes -juustoa
***

HIILILLÄ GRILLATTUA NIERIÄÄ L, G
Hiillostettua sitrusperunaa, anisveloutea & satokauden lisäkettä
***

PASSION & MARENKI L, G
Kirpeää vanukasta ja tilpehöörejä

48,00 €/HLÖ

 

 

LEEDIS

VIHREÄ SKAGEN L (G)

Katkarapuja, tilliä, merileväkaviaaria & saaristolaisleipää

***

FILET MIGNON L, G
Kotimaista härän marmorisisäfileetä hiiligrillistä
Savukylkeä, savuselleriä, hernettä & poltettua sipulia

***

LINNANKELLARIN PAAHTOVANUKAS L, G
Rosmariinia & suklaata

52,00 €/HLÖ

 

 

RIKOS & TUOMIO

Alkupala- ja jälkiruokabuffetit samat, pääruoaksi valitaan yhtenäinen menu.

Linnankellarissa pääruoka tarjoillaan lautasilta, Kirkossa vatitarjoiluna.
Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä.

 

ALKURUOKAPÖYTÄ

Hiillostettua etikkalohta & kurkkua L (G)
Mätimoussea lasissa & saaristolaista leipää L (G)
BBQ-porsaanniskaa & chiliä L, G
Punakaalia aasialaisittain & seesamia L, G
Caesar -salaattia lehtikaalista L (G)
Punajuurta, fetaa & hunajaa L, G
Grillattua kanaa & suolapähkinää L, G
Vankilan leipiä & misovoita L

 

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT

Karamellisoitua ankanrintaa L, G

Vaniljakauraa, tattia & balsamicosipuleita

tai

Savustettua taimenta L, G

Fenkolia, herneitä & lumirapumajoneesia

tai

Marmorifileetä L, G

Savustettua selleriä, voikastiketta

& satokauden lisäkettä

 

LINNAKELLARIN JÄLKIRUOKAPÖYTÄ

Suklaa L, G

Jugurtti L, G

Juusto VL, G

Rommi L, G

 

60,00 €/HLÖ

 


HÄÄMENU 2018

Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä

ALKUPALAPÖYTÄ

Puutarhan salaattia & isoäidinkastiketta L, G

Mausteista ankkaa salaatinlehdellä L, G

Grillattua paahtopaistia & vodkasmetanaa L, G

Savustettua lohta à la Linnankellari L, G

Mätivoileipäkakkua & mummonkurkkua L

Skattan taboulleh, hirssiä & sieniä L, G

Saaristolaisleipäjuustosalaattia L

Punajuuria, rucolaa & vuohenjuustoa VL, G

Kellarin leipäpöytä & vaahdotettua voita L, (G)

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT LAUTASILTA:

MAALAISKANA  L, G

Hiiligrillattua Huttulan maalaiskanaa
Parsarisottoa, pinaattia & sitruunavaahtoa

62,00 €/HLÖ

SIIKA  L, G

Hiillostettua kotimaista siikaa
Soijapapu-tillipestoperunaa, parsaa & jokirapuja

62,00 €/HLÖ

HÄRÄNFILEE PROVENCALE  L, G

Kokonaisena grillattua härän sisäfileetä
Pekonipapua, valkosipulia, yrttejä & madeirakastiketta
Kellarin perunoita

62,00 €/HLÖ

HÄÄKAKKU

(pH7:n hääkakkuvalikoima pl. amerikkalaiset kakut)

Alkupalapöytä erikseen tilattuna 45,00 € (sis. jälkiruoan Sitruunaposset)

 


HÄÄMENU 2019

Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä. Ryhmälle tulee valita yksi yhtenäinen menu.

ALKUPALAPÖYTÄ

Caesar-salaattia jokiravuilla L, G

Limegraavattua lohta & sitruunasmetanaa L, G

Mätivoileipäkakkua & pikkelöityä kurkkua L

Seesammarinoitua paahtopaistia L, G

Punajuuria, fetaa & hunajaa L, G

Mausteista kvinoaa & sieniä L, G

Saaristolaisleipäjuustosalaattia L

Vankilan leipiä & vaahdotettua voita L

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT LAUTASILTA:

(valitse yksi)

TATTIRAVIOLIT  L

Paistettuja tatteja, sitruuna-voikastiketta,
parmesaania & salviaa

SIIKA  L, G

Hiiligrillattua kotimaista siikaa,
porkkanakreemiä, hernettä, pinaattia & anisveloutea

VANKILAN CHATEAUBRIAND  L, G

Hiiligrillattu pippuripihvi härän marmorisisäfileestä,
tryffeliperunaa, kermaista pippurikastiketta
& balsamicosipuleita

65,00 €/HLÖ

HÄÄKAKKU

(pH7:n hääkakkuvalikoima pl. fantasiakakut)

Menu sisältää alkumaljaksi kuohuviinilasillisen (12 cl) ja hääkakun kanssa kahvin tai teen.

VL =vähälaktoosinen, L =laktoositon, M =maidoton, G =gluteeniton, (G) =voidaan valmistaa gluteenittomana