Tilat

 

Tilojen varaus tapahtuu myyntipalvelumme kautta arkisin klo 8.30-16.00 numerossa 09-686 45 132, sähköpostitse: sales@hotelkatajanokka.fi

Ravintolasali Linnankellari

Linnankellarin ravintolasalissa on tilaa noin 200 hengen istuvalle tilaisuudelle. Linnankellarin sali rakentuu vanhan vankilan varastotiloista, keittiöstä ja eristysselliosastosta. Eristysselliosasto (hisseiltä tullessa salin oikea puoli) palvelee nykyään lähinnä yksityistapahtumissa, kuten häissä tai juhlissa, ja salin vasen puoli palvelee à la carte –asiakkaitamme. Koko ravintolasali on siis myös varattavissa yksityisesti.

Kakku-kabinetti

Kakku on valoisa, punatiiliseinäinen kahdeksankulmainen tila, yli 30 m².

Kakku on vankilan vanha keittiö.

Kapasiteetti eri istumajärjestyksissä:

  • teatterimuoto: 30 henkilöä
  • luokkamuoto: 20 henkilöä
  • U-muoto: 14 henkilöä
  • hollantilainen: 16 henkilöä

Ruokailemaan Kakkuun saa yhteen diplomaattipöytään 20 henkilöä ja kahteen diplomaattipöytään 24 henkilöä.

Sakko-kabinetti

Sakko on holvikaarikattoinen, suorakaiteen muotoinen tila, n. 25 m². Kokoustilan kapasiteetti on diplomaattipöydässä 16 henkilöä.

Sakko on vankilan entinen kellari.

Tutkinta-kabinetti

Tutkinta on n. 18 m² punatiiliseinäinen, holvikaarikattoinen kokoustila. Kapasiteetti on diplomaattipöydässä 10 henkilöä.

Tämä kabinetti on vankilan entinen varastotila.

Tuomio-kabinetti

Tuomio on 8 hengen rento ”Think Tank”, jossa on kaikki tarvittava menestyksekästä kokousta varten. Pöytämuoto: Diplomaatti.

Viinikellari

Viinikellari on tunnelmallinen, holvikaarikattoinen kellarikabinetti, joka on kooltaan noin 18 m². Kapasiteetti isossa diplomaattipöydässä 8–10 henkilöä. Viinikellarin voi varata myös yhdessä tilaussaunan kanssa.

Tilaussauna

Linnankellarin palveluihin kuuluu myös tunnelmallinen sauna, jossa on mukava rentoutua vaikkapa kokouksen päätteeksi tai miksei myös illallisen yhteydessä. Sauna sijaitsee hotellimme ensimmäisessä kerroksessa Viinikellari-kabinetin vieressä. Tiedustelut ja varaukset voitte tehdä ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme sales@hotelkatajanokka.fi tai soittamalla (09) 686 45 132.

Kesäterassi Linnanpiha

Ruokaa, musaa ja hyvää fiilistä ilman liikenteen hälinää! Terassi ja puisto vanhan vankilan muurien sisäpuolella Katajanokalla on kesän vihreä keidas. Kesäterassin voi varata myös yksityiskäyttöön kesäisiin juhliin, kysy lisää myyntipalvelustamme sales@hotelkatajanokka.fi tai puhelimitse (09) 686 45 132.

Lue lisää »