Skattan Salakapakka – vuoden vangitsevin pikkujouluelämys!

Skattan Salakapakka – vuoden vangitsevin pikkujouluelämys!

Salakapakan ronskin ja rehevän emännän Pola Ivankan rouhea palvelu pitää asiakkaat otteessaan. Emäntää voi nähdä illan aikana milloin missäkin roolissa, välillä emäntä intoutuu laulamaan pianistinsa säestyksellä pitäen pienimuotoisia konsertteja. Yhteislauluun saa intoutua, onhan musiikkitarjonta kaikkea euroviisuista menneiden vuosien tuttuihin lauluihin. Pola kuuntelee mielellään myös asiakkaiden toiveita laulujen suhteen. Kapakkapianisti pitää huolen, että taustamelua on sopivasti! Salaisuuksiakin kuullaan illan aikana kapakan historiasta, onhan se salaa pystyssä kuuluisan Skattan vankilan kellarissa…
Pikkujoulupaketin hintaan sisältyy illan ohjelman lisäksi siis aperitiivi + pikkujoulubuffet. Pikkujouluillat ovat 23.11. | 7.12. | JA 14.12. Ilta alkaa klo 19.

ILLAN EMÄNTÄ
Pola Ivanka on ainoa suomalainen dragtaiteilija, joka laulaa esityksissään itse, samoin kuin kansainvälinen euroviisuvoittaja 2014 Conchita Wurst. Hahmon takaa löytyy taiteilijapersoona Mika Tepsa, joka on tehnyt drag-esityksiä vuodesta 1993. Viime vuosina hän on opiskellut näyttelijäntyötä, ohjaamista ja dramaturgiaa mm. Teatterikorkeakoulun avoimessa yliopistossa sekä esiintynyt erilaisissa produktioissa laulajana ja näyttelijänä sekä käsikirjoittajana. Tällä hetkellä hän opiskelee Kööpenhaminassa Complete Vocal Instituutissa laulunopettajaksi.

Luvassa on hulvaton ja herkullinen ilta Pola Ivankan kapakassa – uskallatko tulla viihtymään?

HINTA: 85 € / hlö sisältäen aperitiivin, pikkujouluisen buffetmenun, sekä illan ohjelman.
Varaukset myyntipalvelusta: sales@hotelkatajanokka.fi tai puhelimitse 09 – 686 45 132