Ruoka & Juoma

front-slide-1

Ruokalistamme painottuvat suomalais-skandinaavisiin annoksiin, sesongin parhaista lähi- ja luomuraaka-aineista – intohimolla valmistettuna ja rakkaudella tarjoiltuna. Keittiömme sydän on Mibrasa-hiiligrilli, joka tuo annoksiimme sen ominaisen Linnankellari-säväyksen. Maista vaikka.

  • Lounas

    Linnankellarin lounas

    Tarjolla arkisin klo 11.30 – 14

    Huom. ajalla 10.-19.12. katamme joululounaan

    KELLARIN MAALAISSALAATTI L, G

    Salaattia, luomukananmunaa, Västerbotten-juustoa, caesarkastiketta & belugalinssejä

    Naturel 12,00/15,00

    tai

    Savumuikulla 14,00/17,20

     

    SKATTAN SIMPUKAT 22,50 L, (G)

    Vermuttilientä, fenkolia, tilliä, briossia & ranskalaisia

     

    ”JB” JAIL BURGER 21,00 L, (G)

    Rotukarjan jauhettua paistia 220g, Jukolan cheddaria, sipulia, savumajoneesia, pikkelöityä kaalia & ranskalaisia

     

    VEGE 19,90 M, V

    Ravioleja, pinaattia, pinjansiemeniä & soijaa

     

    L =laktoositon, M =maidoton, V =vegaaninen, G =gluteeniton, (G) =voidaan valmistaa gluteenittomana

  • A la Carte

    MENU SELLI 53,00 €

    Vain koko pöytäseurueelle. Suluissa hinnat yksittäin tilattuna.

    6 MAKUA (18,00 €) L, (G)

    Sortimentti vankilan parhaita paloja

    KARITSA (28 €) L, G

    Grillattua karitsan paahtopaistia Ahvenanmaalta, juureksia, lakritsia & fetaa

    UUNIJÄÄTELÖ (12 €) L, G

    Mantelimurua, omenaa & marenkia

     

    MENU VEGAANI 45,00 €

    JUURI (13,00 €) V, G

    Juurikasta ”Skåne”, paahdettua mantelia & salviaa

    PINAATTI (25,00 €) V, G

    Pinaattivohveli, paistettuja sieniä, puolukkaa & kauraa

    MARJA (12,00 €) V, G

    Marjoja, sorbettia & havutoffeeta

    ALKUJUTUT

     

    6 MAKUA 18,00 L, (G)

    Sortimentti vankilan parhaita paloja

    JUURI 13,00 € V, G

    Juurikasta ”Skåne”, paahdettua mantelia & salviaa

    MERIKROTTI 14,00 € L, G

    Merikrotin poskea 42,8 °C, vahvaa rapudemiä & kirpeää kurkkua

    ARTISOKKA 12,00 € L, G

    Maa-artisokkakeittoa, fenkolia & vuohenjuustoa

    SALAATTI 13,00/17,00 € L, (G)

    Savumuikkua, Västerbotten-juustoa, luomukananmunaa & limppua

     

    PÄÄJUTUT

     

    ”JB” JAIL BURGER 21,00 € L, (G)

    Rotukarjanpihvi 200 g, Jukolan cheddaria, Maidon suolakurkkua & paahdettua valkosipulia

    KALA 28,00 € L, G

    Päivän kalaa keittiön tapaan

    PORO 33,00 € L, G

    Grillattua poroa, tattaripuuroa, karpaloa & gruyere-juustoa

    SIMPUKKA 22,00 € L, (G)

    Sinisimpukoita, merirapulientä & grillattua juurileipää

    KARITSA 28,00 € L, G

    Grillattua karitsan paahtopaistia Ahvenanmaalta, juureksia, lakritsia & fetaa

    PINAATTI 25,00 € V, G

    Pinaattivohveli, paistettuja sieniä, puolukkaa & kauraa

    PIHVI 32,00 € L, G

    Hiiligrillattu naudan dry age -pihvi, perunaa kahdella tapaa, salottisipulia & bearnaisekastiketta

     

    MAKEAT

     

    UUNIJÄÄTELÖ 12,00 € L, G

    Mantelimurua, omenaa & marenkia

    PORKKANA 12,00 € L, G

    Porkkanakakkua, jogurttikreemiä & appelsiinia

    MARJA 12,00 € V, G

    Marjoja, sorbettia & havutoffeeta

     

    L =laktoositon, V =vegaaninen, G =gluteeniton, (G) =voidaan valmistaa gluteenittomana

  • Viinit

    KUOHUVIINIT JA SAMPPANJAT – SPARKLING WINE AND CHAMPAGNE

    Henri Le Blanc, Blanc De Blanc Brut, France 6 €/12 cl; 37,00 €/0,75 l

    Besserat Bellefon Grande Traditional Brut 13,20 €/12 cl; 82,00 €/0,75 l

    Deutz Brut Classic, Champagne, France 105,00 €/0,75 l

    VALKOVIINIT – WHITE WINES

    Prinz von Hessen Riesling, Rheingau, Germany 11,40 €/16 cl; 53,00 €/0,75 l

    Klosterneuburg Grüner Veltliner, Niederösterreich, Austria 60,00 €/0,75 l

    Santa Rita Sauvignon Blanc, Central Valley, Chile 7,90 €/16 cl; 37,00 €/0,75 l

    Barramundi Pinot Grigio, Australia 9,90 €/16 cl; 46,00 €/0,75 l

    Deakin Estate Viognier, Victoria, Australia 8,80 €/16 cl; 41,00 €/0,75 l

    PUNAVIINIT – RED WINES

    Kiwi Cuvée Pinot Noir, Alsace, France 9,90 €/16 cl; 46,00 €/0,75 l

    Bayanegra Blue Label, La Mancha, Spain 9,40 €/16 cl; 44,00 €/0,75 l

    Vini dei Cardinali Valpolicella Classico Ripasso Superiore 2015, Veneto, Italy 12,20 €/16 cl; 57,00 €/0,75 l

    Vini dei Cardinali Amarone della Valpolicella 2013, Veneto, Italy 87,00 €/0,75 l

    Santa Rita Cabernet Sauvignon, Central Valley, Chile 7,90 €/16 cl; 37,00 €/0,75 l

    Farmhouse Natural Red, California, USA 60,00 €/0,75 l

    JÄLKIRUOKAVIINIT – DESSERT WINES

    Tokaj Late Harvest Classic Cuvee 2009, Hungary 11,70 €/8 cl; 73,00 €/0,5 l

    Burmester Late Bottled Vintage, Douro, Portugal 9,80 €/8 cl; 92,00 €/0,75 l

    Beerenauslese Rose, Burgenland, Austria 12,40 €/8 cl; 58,00 €/0,375 l

     

    Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  • Juomalista

    APERITIIVIT

    Skattan kuohu 8,50 €
    Karhunvatukkalikööriä ja kuohuviiniä

    Linnan ryyppy 8,50 €
    Kurkkuvodkaa, Cointreau’ta ja soodaa

    OLUET, SIIDERIT, LONKEROT

    Lapin Kulta 0,5 l (hana) 7,20 €
    Sol 4,5 % 0,33 l 8,90 €
    Karjala 5,2 % 0,33 l 6,70 €
    Aura 4,5 % dark lager 0,35 l 6,50 €
    Erikoisoluet – kysy lisää henkilökunnalta 8,90 €
    Happy Joe Apple 0,33 l 7,40 €
    Happy Joe Pear 0,33 l 7,40 €
    Long drink 0,33 l 7,50 €

    VÄKEVÄT (4 CL)

    Koskenkorva 6,60 €
    Smirnoff 7,60 €
    Jaloviina * 7,60 €
    Gordon’s Gin 8,20 €
    Hel-sin-gin 13,00 €
    Tanqueray 9,70 €
    Campari 6,50 €
    Captain Morgan Light 7,80 €
    Captain Morgan Dark 7,80 €
    Jägermeister 7,40 €
    Minttuviina 7,40 €

    KONJAKIT JA LIKÖÖRIT (4 CL)

    Hennessy VS 10,20 €
    Hennessy VSOP 13,20 €
    Hennessy XO 39,00 €
    Chateau du Breuil Fine Calvados 9,90 €
    Di Saronno Amaretto 8,00 €
    Baileys 8,00 €
    Limoncello 8,60 €

    VISKIT (4 CL)

    Jameson 9,00 €
    Johnnie Walker Red Label 8,40 €
    Jack Daniels 8,90 €
    Oban 17,10 €
    Talisker 10yo 11,90 €
    Lagavulin 16yo 18,90 €

    ALKOHOLITTOMAT

    Kahviannos 4,00 €
    Teeannos 4,00 €
    Virvoke 4,50 €

  • Ryhmämenut 2018

    Ryhmälle tulee valita yksi yhtenäinen menu.
    Ryhmän minimikoko on 12 henkilöä ellei toisin mainita.
    Henkilömäärä viim. 9 pv ennen tilaisuutta, pienet muutokset (+/- 10 %) viim. 3 vrk ennen.
    Allergiat ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

    Varaa ryhmämenut ennakkoon myyntipalvelumme kautta: sales@hotelkatajanokka.fi tai  09-686 45 132

    L =laktoositon | VL =vähälaktoosinen | G =gluteeniton | (G) =voidaan valmistaa gluteenittomana


    RYHMÄMENUT

    PÖYTIINTARJOILTAVAT MENUT

     

    RUNDI

    KURPITSA L, G
    Paahdettua kurpitsakeittoa & norjalaista Mes -juustoa
    ***

    HIILILLÄ GRILLATTUA NIERIÄÄ L, G
    Hiillostettua sitrusperunaa, anisveloutea & satokauden lisäkettä
    ***

    PASSION & MARENKI L, G
    Kirpeää vanukasta ja tilpehöörejä

    48,00 €/HLÖ

     

    Viinipaketti 31,50€ / hlö
    Barramundi Pinot Grigio, Australia 12cl
    Prinz von Hessen Riesling, Rheingau, Saksa 16cl
    Schmitges Riesling Erdener Treppchen Auslese, Mosel, Saksa 8cl

     

    LEEDIS

    VIHREÄ SKAGEN L (G)
    Katkarapuja, tilliä, merileväkaviaaria & saaristolaisleipää

    ***

    FILET MIGNON L, G
    Kotimaista härän marmorisisäfileetä hiiligrillistä
    Savukylkeä, savuselleriä, hernettä & poltettua sipulia

    ***

    LINNANKELLARIN PAAHTOVANUKAS L, G
    Rosmariinia & suklaata

    52,00 €/HLÖ

     

    Viinipaketti 33,50€
    Prinz von Hessen Riesling, Rheingau, Saksa 12cl
    Santa Rita Cabernet Sauvignon, Central Valley, Chile 16cl
    Beerenauslese Rose, Burgenland, Itävalta 8cl

     

    RIKOS & TUOMIO

    Alkupala- ja jälkiruokabuffetit samat, pääruoaksi valitaan yhtenäinen menu.

    Linnankellarissa pääruoka tarjoillaan lautasilta, Kirkossa vatitarjoiluna.
    Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä.

    ALKURUOKAPÖYTÄ

    Hiillostettua etikkalohta & kurkkua L (G)
    Mätimoussea lasissa & saaristolaista leipää L (G)
    BBQ-porsaanniskaa & chiliä L, G
    Punakaalia aasialaisittain & seesamia L, G
    Caesar -salaattia lehtikaalista L (G)
    Punajuurta, fetaa & hunajaa L, G
    Grillattua kanaa & suolapähkinää L, G
    Vankilan leipiä & misovoita L

    PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT

     

    Karamellisoitua ankanrintaa L, G

    Vaniljakauraa, tattia & balsamicosipuleita

    tai

    Savustettua taimenta L, G

    Fenkolia, herneitä & lumirapumajoneesia

    tai

    Marmorifileetä L, G

    Savustettua selleriä, voikastiketta & satokauden lisäkettä

     

    LINNAKELLARIN JÄLKIRUOKAPÖYTÄ

    Suklaa L, G

    Jugurtti L, G

    Juusto VL, G

    Rommi L, G

    60,00 €/HLÖ

     

    Suositusviinit
    Alkuruokapöydälle Prinz von Hessen Riesling, Rheingau, Saksa 53€/plo
    Ankanrinnalle Kiwi Cuvée Pinot Noir, Alsace, Ranska 45€/plo
    Taimenelle Prinz von Hessen Riesling, Rheingau, Saksa 53€/plo
    Marmorifileelle Santa Rita Cabernet Sauvignon, Central Valley, Chile 37€/plo
    Jälkiruoalle Burmester Late Bottled Vintage, Douro, Portugali 92€/plo

     

    Kahvi tai tee 4€/HLÖ

  • Ryhmämenut 2019

    Ryhmälle tulee valita yksi yhtenäinen menu.
    Ryhmän minimikoko on 12 henkilöä ellei toisin mainita.
    Henkilömäärä viim. 9 pv ennen tilaisuutta, pienet muutokset (+/- 10 %) viim. 3 vrk ennen.
    Allergiat ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

    Varaa ryhmämenut ennakkoon myyntipalvelumme kautta: sales@hotelkatajanokka.fi tai  09-686 45 132

    L =laktoositon | VL =vähälaktoosinen | G =gluteeniton | (G) =voidaan valmistaa gluteenittomana

     

    RYHMÄMENUT

     Alkaen 10.1.2019

     

    ROSIS & POSE

    Toteutetaan vatitarjoiluna.

     

    ALKURUOKA (L),(G)

    7 makua vankilasta

    (sortimentti vankilan alkupaloja)

    Vankilan leipälajitelma & kirnuvoita

    ***

    PÄÄRUOKA

    Ryhmälle tulee valita yksi yhtenäinen pääruoka

    LIHA L, G

    Ylikypsää vasikkaa 48h, portviinikastiketta & satokauden lisuketta

    TAI

    LINTU L, G

    Ankan rintaa 58o, kirsikkakastiketta & sesongin makuja

    TAI

    KALA L, G

    Hiillostettua Ahvenanmaan siikaa & rapuveloutéa

    ***

    JÄLKIRUOKA

    Suklaa L, G

    Porkkana L, G

    Juusto G

    59€/hlö

     

     

     KONGI

     

    SOPPA L, (G)

    Paahdettua perunakeittoa, yrttileipäsalaattia & rapeaa perunaa

    ***

    KARITSA L, G

    Hiiligrillattua karitsan paistia, lakritsikastiketta & sesongin makuja

    TAI

    LOHI L, G

    Hiillostettua merilohta & hummerivoikastiketta

    ***

    UUNIJÄÄTELÖ L, G

    Omenaa, kauraa & marenkia

    49€/hlö

  • Pikkujoulut

    Ryhmälle tulee valita yksi yhtenäinen menu.
    Ryhmän minimikoko on 12 henkilöä ellei toisin mainita.
    Henkilömäärä viim. 9 pv ennen tilaisuutta, pienet muutokset (+/- 10 %) viim. 3 vrk ennen.
    Allergiat ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon, kun ne ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

    Varaa ryhmämenut ennakkoon myyntipalvelumme kautta: sales@hotelkatajanokka.fi tai  09-686 45 132

    L =laktoositon | VL =vähälaktoosinen | G =gluteeniton | (G) =voidaan valmistaa gluteenittomana

    PIKKUJOULUBUFFET 2018

    Ryhmän minimikoko on 20 henkeä. Voimassa 12.11.-22.12.2018.

    ALKURUOKABUFFET

    Savustettua siikaa L, G

    Punajuurta & lakritsia L, G

    Kukkakaalia & harissajogurttia L, G

    Romainea, västerbotten-juustoa & piparjuurta VL, G

    Sortimentti suolaisia kaloja L, G

    Paahdettua ankanrintaa ”satay” L, G

    Paahtopaistia & savusärkeä L, G

    Kellarin leipää & etikkavoita L

    PÄÄRUOKA

    Linnankellarissa lautastarjoiluna, Juhlasalissa vatitarjoiluna

    Ylikypsää karitsan potkaa (L, G)

    Karamellisoitua perunaa & timjamia (L, G)

    Fenkolivoissa haudutettua punakaalia (L, G)

    JÄLKIRUOKA

    Appelsiinivanukasta, rosmariinia & suklaata (L, G)

    55,00 €/HLÖ

     

    PIKKUJOULUMENU 2018

    Ryhmän minimikoko on 10 henkeä. Voimassa 12.11.-22.12.2018.

    MERIKROTTI

    Merikrotinposkea 42°C, Kurkkua & Rapua (L, G)

    ANKKA

    Paahdettua Ankanrintaa, Kauraa & Punajuurta (L, G)

    MANTELI

    Mantelikakkua, Appelsiinia & Marenkia (L, G)

    50,00 €/HLÖ

  • Joululounas

    Linnankellarin joululounas 2018

    10.12.-19.12.2018 klo 11.30-14.30

     

    Merestä & maasta

    Hiillostettua lohta & jogurttia (L, G)

    Kellarin Skagenia (L, G)

    Sortimentti suolaisia kaloja (L, G)

    Haukiterriiniä & katajaa (L, G)

    Mätimoussea & fenkolinsiemenleipää (L)

    Siikliä & tilliä (L, G)

    Pikkelöityjä juureksia (L, G)

     

    Ilmasta & metsästä

    Itsesuolattuja syksyn sieniä (L, G)

    Grillattua kalkkunaa & tähtianista (L, G)

    Jouluista Waldorfia (L, G)

    Ankanmaksamoussea & kirsikkaa (L, G)

     

    Klassikot

    Peruna-, lanttu- & porkkanalaatikkoa (L, G)

    Perinteistä joulukinkkua & napakkaa sinappia (L, G)

    Paahdettua myskikurpitsaa & herneitä (L, G)

     

    Makeat

    Suklaata & rosmariinia (L, G)

    Mantelia & vadelmaa (L, G)

    Juustoja & taateleita (G)

    Marmeladeja (L, G)

     

    49€/ hlö

  • Jouluaaton ja joulupäivän illallinen

    Linnankellarin joulu 2018

    Tarjolla
    24.12. klo 17-19.30 ja 20-22
    25.12. klo 17-21

    Suosittelemme alkuun

    Linnankellarin perinteinen glögi
    8,20€ / hlö tai alkoholiton 5,20€ / hlö

    Linnankellarin jouluskumppa
    8,20 € / hlö tai alkoholiton 5,20 € / hlö

     

    MENU

    Merestä & maasta

    Hiillostettua lohta & jogurttia (L, G)

    Kellarin Skagenia (L, G)

    Sortimentti suolaisia kaloja (L, G)

    Haukiterriiniä & katajaa (L, G)

    Mätimoussea & fenkolinsiemenleipää (L)

    Siikliä & tilliä (L, G)

    Pikkelöityjä juureksia (L, G)

     

    Ilmasta & metsästä

    Itsesuolattuja syksyn sieniä (L, G)

    Grillattua kalkkunaa & tähtianista (L, G)

    Jouluista Waldorfia (L, G)

    Ankanmaksamoussea & kirsikkaa (L, G)

     

    Klassikot

    Peruna-, lanttu- & porkkanalaatikkoa (L, G)

    Perinteistä joulukinkkua & napakkaa sinappia (L, G)

    Paahdettua myskikurpitsaa & herneitä (L, G)

     

    Makeat

    Suklaata & rosmariinia (L, G)

    Mantelia & vadelmaa (L, G)

    Juustoja & taateleita (G)

    Marmeladeja (L, G)

     

    49 €/ hlö

    4-11 -vuotiaat -50 %
    0-3 -vuotiaat veloituksetta

  • Häämenut

    HÄÄMENU 2018

    Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä.

    ALKUPALAPÖYTÄ

    Puutarhan salaattia & isoäidinkastiketta L, G

    Mausteista ankkaa salaatinlehdellä L, G

    Grillattua paahtopaistia & vodkasmetanaa L, G

    Savustettua lohta à la Linnankellari L, G

    Mätivoileipäkakkua & mummonkurkkua L

    Skattan taboulleh, hirssiä & sieniä L, G

    Saaristolaisleipäjuustosalaattia L

    Punajuuria, rucolaa & vuohenjuustoa VL, G

    Kellarin leipäpöytä & vaahdotettua voita L, (G)

    PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT LAUTASILTA:

    MAALAISKANA  L, G

    Hiiligrillattua Huttulan maalaiskanaa
    Parsarisottoa, pinaattia & sitruunavaahtoa

    SIIKA  L, G

    Hiillostettua kotimaista siikaa
    Soijapapu-tillipestoperunaa, parsaa & jokirapuja

    HÄRÄNFILEE PROVENCALE  L, G

    Kokonaisena grillattua härän sisäfileetä
    Pekonipapua, valkosipulia, yrttejä & madeirakastiketta
    Kellarin perunoita

    HÄÄKAKKU

    (pH7:n hääkakkuvalikoima pl. amerikkalaiset kakut)

    62,00 €/HLÖ

    Alkupalapöytä erikseen tilattuna 45,00 € (sis. jälkiruoan Sitruunaposset)


    HÄÄMENU 2019

    Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä. Ryhmälle tulee valita yksi yhtenäinen menu.

    ALKUPALAPÖYTÄ

    Caesar-salaattia jokiravuilla L, G

    Limegraavattua lohta & sitruunasmetanaa L, G

    Mätivoileipäkakkua & pikkelöityä kurkkua L

    Seesammarinoitua paahtopaistia L, G

    Punajuuria, fetaa & hunajaa L, G

    Mausteista kvinoaa & sieniä L, G

    Saaristolaisleipäjuustosalaattia L

    Vankilan leipiä & vaahdotettua voita L

    PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT LAUTASILTA:

    (valitse yksi)

    TATTIRAVIOLIT  L

    Paistettuja tatteja, sitruuna-voikastiketta,
    parmesaania & salviaa

    SIIKA  L, G

    Hiiligrillattua kotimaista siikaa,
    porkkanakreemiä, hernettä, pinaattia & anisveloutea

    VANKILAN CHATEAUBRIAND  L, G

    Hiiligrillattu pippuripihvi härän marmorisisäfileestä,
    tryffeliperunaa, kermaista pippurikastiketta
    & balsamicosipuleita

    HÄÄKAKKU

    (pH7:n hääkakkuvalikoima pl. fantasiakakut)

    65,00 €/HLÖ

    Menu sisältää alkumaljaksi kuohuviinilasillisen (12 cl) ja hääkakun kanssa kahvin tai teen.

TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyynnön kohde

Aloituspäivä

Lopetuspäivä

Aloitusaika

Lopetusaika

Henkilömäärä (arvio)

Kampanjatunnus

Tilaisuuden luonne:

Kokous/koulutus/neuvotteluKongressiNäyttely/messutVirkistyspäiväAsiakastilaisuusYritysjuhlaIllallinenPikkujoulutMuu

Tarvittavat palvelut

Valitse tarvitsemasi palvelut

AamukahviLounasIltapäiväkahviIllallinenOheisohjelmaaSaunaMajoitusPelkkä tila

Lisätarjoilut

Kahvia koko päiväksiHedelmiäVirvoitusjuomia

Tilatarve

Pöytämuoto

Tarvittava tekniikka

Perusvälineisiin kuuluvat veloituksetta kokoustilavarustus ja kokouspalvelu, dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu, kynät, lehtiöt ja laajakaistayhteys (Wifi / LAN)

Tarvittava tekniikka

ÄänentoistoMikrofoniIlmoittautumispöytäTulkkausjärjestelmäKannettava tietokone

Ryhmätyöskentelytilojen määrä

5 ryhmätyöskentelytilaa 7-30 hengelle.

Majoitus

Yhden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita

Tilaussauna

Päivämäärä

Aloitusaika

Lopetusaika

Henkilömäärä


Ruokailu saunomisen yhteydessä

Oheisohjelma

IllallinenVankila-aktiviteettiTyky-toiminta

Muut lisätiedot ja erityistoiveet

Kirjoita alle muut lisätiedot ja erityistoiveet tilaisuuttasi koskien

Yhteystiedot

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Yritys/yhdistys

Osoitetiedot

Katuosoite

Postitoimipaikka

Postinumero

Maa

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimellaSähköpostilla